Консультація з проблеми: «Формування соціального здоров’я та соціальної активності дошкільнят засобами сталого розвитку. Взаємодія з батьками»

Неможливо відокремити наше життя від довкілля, в якому ми живемо, а тому не можливо спостерігати як воно стає вкрай небезпечним для всього живого. Наша щоденна поведінка, а також господарська діяльність не поліпшує екологічний стан довкілля, через нашу екологічну безграмотність, і через байдужість і неуважність, і через пріоритетність екологічних ідей щодо суб’єктивних законів природи.

Сталий розвиток (sustainable development – англ.,) розвиток, що дозволяє задовольнити потреби сучасного покоління без шкоди для майбутніх поколінь.

Саме проблемі формування соціального здоров’я та соціальної активності дошкільнят засобами сталого розвитку та взаємодії з батьками була присвячена консультація вихователя Шемчик О.Ю. Педагог нагадала всім присутнім, що таке соціальне здоров’я та які його основні показники; соціальна активність та як її формувати у дітей. Вихователь ознайомила з новими формами співпраці з батьками, зазначивши, що значну частину їх педагоги закладу використовують в своїй роботі.

Кiлькiсть переглядiв: 31

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.