Осінній квест

Осінь! У садочках є традиція проводити святкові ранки, присвячені цій багатій та щедрій порі року. Та цього року ми вирішили дещо змінити формат проведення свята. Так 5 - 6 жовтня дітки середніх та старших вікових груп приймали участь у осінньому квесті.
Як відомо, квест - це колективна гра, основним принципом якого є покрокове виконання заздалегіть підготовлених завдань. Основним завданням наших малюків було допомогти чарівній Осені, котра розгубила усі кольори на своїй оксамитовій палітрі.
Дітки крок за кроком виконували завдання, які для них придумували чарівні персонажі квесту - Тітонька Сова, Опудало, Пірат та Боровичок. Дошкільнята співали пісень, читали вірші, виконували таночки та грали у різні рухливі ігри з подвійним бажанням, адже результатом був приз та наближення до основної мети - виконання найважливішого завдання - допомоги Чарівній Осені.
Наші малята отримали безліч нових та казкових вражень. Протягом дня вони із захопленням ділилися один з одним емоціями про захід, а ввечері, за розповідями батьків, багато хто з них розіграв подібний квест у родинному колі.

Галерея "Осінній квест"

Кiлькiсть переглядiв: 238

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.