Привітання із закінченням навчального року!

Шановні педагоги, батьки, дорогі діти!

Завершився дистанційно ще один навчальний рік спільної наполегливої праці задля навчання та виховання наших діток, підростаючого покоління — майбутнього Української держави!
Особливі слова хочеться сказати нашим випускникам! Ніби зовсім недавно ви боязко і невпевнено прийшли до нашого закладу. Все навколо, для Вас, було чужим і незнайомим. На протязі перебування у нашому закладі, Ви звикли до умов садочка, багато чому навчились, фізично зміцнились, сформувались як особистість. І ось, настала мить, ви «вилітаєте» із нашого «гніздечка».
Вітаємо Вас із успішним закінченням першої ланки освіти – садочку! Тепер, Ви Школярі і йдете до школи пізнавати граніт науки! У Вас буде попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі і засмучення, відкриються нові перспективи.
Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаємо, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями, людьми і здобутками! Хай Ваше життя наповниться радістю, любов'ю та благополуччям! Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, станете гідними творцями свого життя! Адже ви – майбутнє нашої країни!
Але й не забувайте тих, хто був поряд з Вами всі ці роки і допомагав Вам стати справжніми людьми. За це ним низький уклін і найкращі побажання!
Висловлюємо безмежну подяку педагогам за їхню щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх вихованців, за знання, за частинку своєї душі, які Ви віддавали своїм вихованцям!
Особливі слова подяки хочемо висловити Вам, батьки! Дякуємо Вам за хорошу співпрацю, розуміння, підтримку, іноді й компроміси! Зичимо Вам, щоб шкільна наука дітей була легкою, вчителька улюбленою дітьми, щоб малюки обов’язково виправдали Ваші батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду!
Тож вітаємо усіх із успішним закінченням навчального року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові звершення і плани на майбутнє! Бажаємо всім успіхів, здоров'я, гарного відпочинку, здійснення всіх мрій і задумів, світлих сонячних життєвих доріг, щасливої долі та Господнього благословення.Хай щастить!!!

Такими маленькими, грайливими та допитливими, , ми Вас пам'ятатимемо, наші найрідніші випускники!

З повагою адміністрація дошкільного закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 926

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.