Internet-проєкт "Розумний вулик" Флешмоб «Врятуємо планету разом» - «Еко – Вулиця»

Завдання кожної людини на Землі – берегти і цінувати те, що дала нам матінка-природа. Страшні наслідки безвідповідального ставлення – це тонни сміття, що важким тягарем тисне на тіло Землі, отруює її подих, змушує хворіти, а з нею хворіємо і ми.

Організатором освітнього Interner-проєкту "Розумний вулик" Карпицькою О.В. було вирішено провести до Всесвітнього Дня Землі з 05.03.20 по 20.20.20 року флешмоб «Врятуємо планету разом» - «Еко – Вулиця», який присвячується боротьбі з пластиком!

Зробити посильний внесок у очищення навколишнього середовища від забруднення пластиковими відходами вирішили і вихованці старшої групи «Дзвіночок». Разом з вихователями Ладняк О.Л. та Щипською Л.М., малята створити креативну об'ємну поробку із пластикових капсул від шоколадних яєчок (розвивайки – кіндерівки для моторики рук, настільний театр «Кіндерова коробочка», та креативна «Кіндерова абетка».

24 березня 2020 р. було оголошено результати еко-флешмобу. Наші «дзвіночки» посіли третє місце у номінації «Освітня ідея», за що отримали цінні призи та подяки.

/Files/images/8/2019_2020/flesh_mob_/результат.jpg

/Files/images/8/2019_2020/flesh_mob_/Дзвіночок.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 334

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.