ІІ відбірковий етап міського турніру "Цікаві шашки"

На виконання Програми розвитку системи освіти м.Білої Церкви на 2016-2020р., сьогодні, 27 лютого, на базі ЗДО № 1 "Веснянка" відбувся ІІ відбірковий етап щорічного турніру «Цікаві шашки» серед вихованців закладів дошкільної освіти нашого міста.

Організатором заходу є Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради, а проходить він за сприянням дитячо-юнацької спортивної школи «Юність» і Національного Олімпійського комітету в Київській області.

Сімнадцять учасників турніру наполегливо і зосереджено боролися за перемогу. Незважаючи на спортивну конкуренцію та азарт, турнір пройшов у дружній атмосфері та закінчився урочистим нагородженням учасників.

Учасником від нашого закладу був Парфєнов Макар, який у відбірковому турнірі серед вихованців ДНЗ №22 "Ластівка" здобув перемогу.

Нагороджували переможців та учасників турніру Майстер спорту України міжнародного класу з шашок, суддя національної категорії, чотириразова чемпіонка світу – Чижевська Надія Василівна, а також начальник відділу дошкільної освіти УОНБМР Чуб Олена Володимирівна та методист науково-методичного центру УОНБМР Семизорова Валентина Володимирівна

/Files/photogallery/882/DSC06428.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 159

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.